Meteen naar de content

⭐⭐⭐⭐⭐ 9,4 380+ reviews

De Nacht bepaalt uw dag

Altijd acties op A-merken!

Alles om overdag & 's nachts tot rust te komen!

Bel of mail ons

Testkussen - programma

Test je kussen thuis

Een hoofdkussen thuis in je eigen bed testen met Suykerbuyk wonen en slapen.

''Voorkom een dure miskoop''

Een hoofdkussen kopen kan soms lastig zijn, maar is wel van essentieel belang om goed te slapen ’s nachts. Wat een goed hoofdkussen nu precies is, verschilt van persoon tot persoon. Een gemeenschappelijk element is wel dat het van goede kwaliteit moet zijn. Bij Suykerbuyk werken wij ruim 30 jaar met dezelfde kwalitatief sterke merken, waardoor u bij ons zeker bent van een duurzame en goede investering. U kunt dit kussen zelfs eerst thuis testen op uw eigen bed, om er zo 100% zeker van te zijn!

 

Alle kussens beschikbaar

Een perfect hoofdkussen testen en kopen doet u in onze winkel in de buurt van Etten-Leur.

Een hoofdkussen is enorm belangrijk; een slecht kussen kan zelfs hoofdpijn veroorzaken. Een goed hoofdkussen maakt uw slaapcomfort compleet en is zeker zo belangrijk als een juist matras. Kussens zijn er in allerlei vormen, maten, hoogtes en met verschillende vulmaterialen. Wij bieden ergonomisch voorgevormde en comfortkussens aan, welke aangeraden worden op basis van uw slaapprofiel. De meeste vormvaste kussens zijn opgenomen in ons testkussenprogramma. Deze mag u dus eerst thuis testen op uw eigen bed alvorens u de beslissing maakt. Met hoofdkussens van o.a. de merken Auping, Tempur, Mline, Ergosleep, Silvana vindt u altijd een kussen dat past! Bent u toevallig ook nog op zoek naar andere slaapbenodigdheden, zoals een lattenbodem of matras? Laat het ons weten!

Laat u persoonlijk begeleiden bij het kopen van een hoofdkussen

U wilt natuurlijk graag weten wat nu precies een goed hoofdkussen inhoudt voordat u er een gaat kopen in onze winkel in Sint Willebrord. Vanuit Etten-Leur, Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom en Oosterhout bent u zo bij ons! Hiervoor kunt u ook gerust contact met ons opnemen door te bellen naar 076 – 544 14 14 of een e-mail te sturen naar info@suykerbuykwonenenslapen.nl. Onze medewerkers voorzien u graag van meer informatie. Met een bezoek aan onze showroom heeft u ook meteen een beeld van het grote assortiment aan producten.

Lekker slapen

Groot aanbod A Merken

Vakkundig advies

Heerlijk zitten & wonen
Doe de online Slaap keuzehulp