Meteen naar de content

⭐⭐⭐⭐⭐ 9,4 380+ reviews

De Nacht bepaalt uw dag

Altijd acties op A-merken!

Alles om overdag & 's nachts tot rust te komen!

Bel of mail ons

Slaaptest

Meetcabine slaaptest

Niets is vervelender dan ’s ochtends minder uitgerust te zijn dan ’s avonds… Ervaart u dit ook? Dan is de kans groot dat uw bed of hoofdkussen aan vervanging toe is. Bij ons krijgt u een eerlijk en onafhankelijk advies. Het draait namelijk om u!

Slaaptest cabine

De voordelen van de Slaap-DNA test

  • Gratis slaaptest
  • 10 jaar goed en gezond slapen
  • Een objectieve meting
  • De juiste ondersteuning
  • Meer dan 475.000 slaaptesten aan data
  • Uniek in Nederland

Plan hier uw DNA slaaptest

slaaptest werking

8 minuten meten – 10 jaar gezond slapen!

Uitgerust en vol nieuwe energie stap je uit bed. De frisse lucht in, de zon op je gezicht. Je hebt er zin in vandaag! Als je jouw lichaam de ontspanning geeft die het nodig heeft, dan ervaar je dit elke dag.

Een goede nachtrust is per persoon verschillend, net als je SLAAP-DNA®. Ieder lichaam is anders, daarom is er ook niet één bed dat voor iedereen geschikt is. Een bed gaat gemiddeld zo’n 10-15 jaar mee. Als je bedenkt dat iedereen gemiddeld 1/3 van zijn leven in bed ligt, dan is het van belang dat je een bed uitkiest dat bij jou past. Tip: boek van tevoren een slaaptest afspraak, zodat je altijd zeker weet dat er een slaapadviseur alle tijd voor je heeft.

Daarnaast zorgen we ervoor dat het bed aansluit bij jouw persoonlijke comfortwensen en natuurlijk de investering die je zou willen doen om de komende 10-15 jaar goed en gezond te slapen. Uiteraard met de bijbehorende tevredenheidsgarantie!

Met een 8 minuten durende slaaptest kun je ervaren wat 10 jaar goed en gezond slapen voor jou zou kunnen betekenen. Tijdens de slaaptest past het bed zich aan op jouw lichaam en brengt het patroon van jouw drukpunten in kaart, dit is jouw SLAAP-DNA®.

Lekker slapen

Groot aanbod A Merken

Vakkundig advies

Heerlijk zitten & wonen
Doe de online Slaap keuzehulp