Meteen naar de content

⭐⭐⭐⭐⭐ 9,4 350+ reviews

De Nacht bepaalt uw dag

Altijd acties op A-merken!

Alles om overdag & 's nachts tot rust te komen!

Bel of mail ons

Suykerbuyk Wonen & Slapen

Al meer dan 30 jaar een unieke familie- en speciaalzaak met liefde voor het vak. Wij houden van slapen en relaxen, maar nog meer van andere mensen lekker laten slapen en relaxen!

Slapen en relaxen is onze passie en daarom ook ons vak. We zijn gevestigd in een gemakkelijk bereikbaar pand langs de A58, van ruim 1.800 m2, 2 verdiepingen, gratis parkeren voor de deur. Wij kunnen u altijd helpen; met een breed scala aan slaapsystemen, boxsprings, matrassen, bodems, slaapkamerkasten en alle bijbehorende producten. Daarnaast hebben wij alles op het gebied van bedtextiel; van hoeslakens tot kussenslopen op maat.

Wenst u thuis lekker te relaxen? Wij hebben alles op het gebied van wonen;  eetkamertafels - stoelen en banken. Op maat gemaakte relaxfauteuils vindt u er ruim 100 in onze winkel te Etten-Leur.


Wij zijn gemakkelijk bereikbaar, vanaf de snelweg neemt u afslag Sint Willebrord, afrit 20. Rijd linksaf de Poppestraat in. Tussen het viaduct en het tankstation op de Poppestraat gaat u linksaf naar de Roosendaalseweg. Wanneer u de weg volgt vindt u ons aan uw rechterhand.
U kunt ook via een andere route bij ons terecht komen. Ga op de rotonde na het tankstation op de Poppestraat naar links, de Bremstraat in. Wanneer u de Bremstraat volgt komt u op de Dorpsstraat uit, sla hier linksaf. Wanneer u met de bocht meerijdt vindt u ons aan uw linkerhand naast de sportschool.
Bent u slecht ter been? Neem van even contact met ons op en wij zorgen voor een gepaste oplossing.

Beddenzaak, beddenspeciaalzaak, beddenwinkel, beddenspecialist Suykerbuyk

Van oudsher een beddenwinkel en speciaalzaak die nu ook alle behoefte van het wonen voorziet. Suykerbuyk wonen en slapen is de nieuwe naam en die word met veel passie en enthousiasme nageleefd, de liefde voor het slapen is er nu ook voor het wonen.

Lekker slapen

Groot aanbod A Merken

Vakkundig advies

Heerlijk zitten & wonen
Doe de online Slaap keuzehulp