Meteen naar de content

Klanten geven ons een 9+

Thuis begint hier!

10.000+ tevreden klanten

De nacht bepaalt uw dag

Bel of mail ons

Brochure aanvragen

relax

Veelgestelde vragen over sta op stoelen

Veelgestelde vragen over sta op stoelen

Het is lastig om te zeggen dit is de beste sta op stoel, want iedereen is anders. Toch zijn er een aantal kenmerken waar een sta op fauteuil aan moet voldoen, wil deze voor u geschikt zijn en alvorens u er optimaal van kunt genieten. 

  1. Speciaal afgestemd op uw lichaamsbouw en -lengte
  2. Comfortopties naar wens samen te stellen
  3. Design van de fauteuil naar smaak te kiezen
  4. In uw favoriete materiaalsoort en kleur
  5. Kwalitatief hoogstaande materialen en afwerkingen

Een sta op stoel van stof kent een aantal voordelen. Stof geeft warmte, voelt zacht aan en is gemakkelijk te reinigen. Wanneer u op zoek bent naar een goedkope sta op fauteuil, komt u hoogstwaarschijnlijk al gauw uit bij het bekleden van de stoel met stof. Stof kent talloze uitvoeringen en kleuren en is daardoor erg geschikt om mee te variëren voor een unieke toevoeging aan uw woonkamer.

Een senioren sta op fauteuil draagt bij aan uw gezondheid, wanneer u last heeft van rugklachten. Door te kiezen voor een zetel op maat zorgt u voor de juiste ondersteuning op de juiste plek. Ook kan u ervoor kiezen om een lendensteun in uw rugleuning te plaatsen. Hierdoor wordt uw rug extra ondersteund en dit kan rugklachten voorkomen of zelfs verminderen.

U stelt zelf uw perfecte stoel samen op basis van uw wensen en budget. Voor de juiste prijsindicatie willen we u aanraden om een afspraak te maken met een adviseur.

live_help

Lekker slapen

Groot aanbod A Merken

Vakkundig advies

Heerlijk zitten & wonen