Meteen naar de content

⭐⭐⭐⭐⭐ 9,3

10.000+ tevreden klanten

De nacht bepaalt uw dag

Alles om overdag & 's nachts tot rust te komen!

Bel of mail ons

Schouderklachten bed

Schouderklachten met een bed verhelpen

Heb je last van schouderklachten of pijn in de schouder? Hier kun je in het dagelijks leven veel last van hebben. Schouderklachten kunnen heel verschillende oorzaken hebben, maar in veel gevallen kun je de pijn verlichten of laten verdwijnen met een goed matras en hoofdkussen. Een matras en hoofdkussen die specifiek op jouw pijnklachten is afgestemd. Hiervoor ben je bij Suykerbuyk wonen en slapen aan het juiste adres!

 

 

Schouderklachten

 

 

 

Schouderklachten en schouderpijn

 

Pijn in de schouder kan verschillende oorzaken hebben. Zo is het mogelijk dat je een verkeerde houding aanneemt, waardoor je je schouder overbelast. Ook kun je te maken hebben met artrose in je schouder, een slijmbeursontsteking of een zogenaamde frozen shoulder. Wat de klachten ook zijn: in veel gevallen kun je schouderpijn verlichten door rust te nemen en een andere houding aan te nemen. Niet alleen wanneer je werkt of de schouder gebruikt, maar ook ’s nachts wanneer je in bed ligt.

 

 

Het beste matras of hoofdkussen bij schouderklachten

 

Wil je de pijnklachten verminderen of helemaal tegengaan? Een goed matras of hoofdkussen kan hierbij wonderen verrichten. Zo helpt het matras niet alleen bij een goede nachtrust zodat erge pijnklachten afnemen: ook kan het matras jouw lichaam op die punten ondersteunen, waardoor je minder last hebt van je schouder.

 

 

Persoonlijk en deskundig slaapadvies

 

Suykerbuyk wonen en slapen is de slaapkamerspecialist van Sint Willebrord en omstreken. In ons assortiment vindt je onder andere bedden & boxsprings, matrassen, kussens & dekbedden en bedtextiel van topmerken als Auping, MLine, Pullman, Tempur , Silvana en Ergosleep. Maar dat niet alleen: wij voorzien onze klanten van een slaapadvies op maat.

 

 

Een gezonde nachtrust is immers een essentieel onderdeel van het dagelijks leven. Heb je pijnlijke schouders, dan kunnen wij met speciale meetapparatuur kijken hoever jouw schouder moet inveren om jouw lichaam zo goed mogelijk te ondersteunen. Vervolgens adviseren wij je een matras op maat!

 

 

Kom langs bij Suykerbuyk wonen en slapen

 

Heb je last van pijnlijke schouders en zoek je een matras dat jou hierbij kan helpen? Kom langs bij beddenspecialist Suykerbuyk wonen en slapen! Maak nu een afspraak met onze adviseurs en zij kunnen je voorzien van een advies op maat. In onze showroom kun je bovendien onze matrassen en bedden bekijken én uitproberen. Een selectie van deze producten vindt je ook op onze website. Graag tot ziens!

 

 

Lekker slapen

Groot aanbod A Merken

Vakkundig advies

Heerlijk zitten & wonen