Meteen naar de content

⭐⭐⭐⭐⭐ 9,3

10.000+ tevreden klanten

De nacht bepaalt uw dag

Alles om overdag & 's nachts tot rust te komen!

Bel of mail ons

Pijn bij slapen op zij

Pijn in je heup na het slapen?

Ervaar je pijn wanneer je op je zij slaapt? Dat is vervelend. Deze pijnklachten kunnen namelijk aanhouden, zodat je hier veel last van heeft tijdens het dagelijks leven. Bijvoorbeeld wanneer je wil bukken, lopen, zitten of liggen. In veel gevallen kun je de pijnklachten verminderen of zelfs verhelpen met een matras of hoofdkussen op maat. Meer weten? Lees hier meer of schakel Onze deskundige adviseurs van Suykerbuyk wonen en slapen in!

 

 

 

rugpijn vrouw

 

Pijn in zij voorkomen

 

Pijn in je zij kan verschillende oorzaken hebben. Sommige oorzaken zijn niet zo onschuldig en het is verstandig dat je hiervoor een arts raadpleegt. Zo kan zijpijn veroorzaakt worden door nierklachten, galstenen, leverproblemen of problemen met je milt. Daarnaast kan pijn in de zij komen doordat je een spier hebt verrekt of je tijdens het slapen niet voldoende ondersteuning krijgt in je zij.

 

 

Kies het juiste matras bij pijnklachten

 

Je kunt zelf de pijnklachten verminderen of laten verdwijnen. Hoe? Kies voor het juiste matras bij jouw pijnklachten. De keuze voor het matras is heel persoonlijk: wat voor jou werkt, werkt voor een andere persoon niet. Het allerbeste matras is een matras dat speciaal is afgestemd op jouw pijnklachten én slaapwensen! Bij Suykerbuyk wonen en slapen kunnen we jouw pijnklachten in beeld brengen met onze experts We kunnen vervolgens een matras of hoofdkussen op maat adviseren, zodat jouw lichaam op de juiste punten wordt ondersteund.

 

 

Persoonlijk en deskundig slaapadvies

 

Suykerbuyk wonen en slapen is de slaapkamerspecialist van regio Roosendaal, Etten-leur, Breda en omstreken. In onze slaapcollectie vindt je onder andere bedden & boxsprings, matrassen, kussens & dekbedden en bedtextiel van topmerken als Auping, Tempur, MLine, Pullman en Ergosleep. Maar dat niet alleen: wij voorzien onze klanten van een slaapadvies op maat. Heb je pijnklachten, dan kunnen wij je een persoonlijk en deskundig slaapadvies geven. Hierbij kunnen wij je adviseren een ander matras of hoofdkussen te gebruiken. Wij kunnen zelfs producten voor je op maat maken.

 

 

Bezoek onze Showroom

 

Heb je last van pijn bij het slapen op de zij en bent je benieuwd wat een goed matras of nek- of hoofdkussen voor jou kan betekenen? Kom langs bij Suykerbuyk wonen en slapen ! Maak een afspraak in onze winkel en Onze deskundige adviseurs voorzien je graag van een advies op maat. In onze Showroom kun je een verscheidenheid aan bedden, matrassen en kussens, uitproberen, en een selectie vindt je ook op onze website. Graag tot ziens!

 

 

Lekker slapen

Groot aanbod A Merken

Vakkundig advies

Heerlijk zitten & wonen