Meteen naar de content

⭐⭐⭐⭐⭐ 9,3

10.000+ tevreden klanten

De nacht bepaalt uw dag

Alles om overdag & 's nachts tot rust te komen!

Bel of mail ons

Een nieuw bed kopen: waar begin je?

Een nieuw bed kopen kan veel voeten in aarde hebben. Je spendeert ongeveer 1/3 van je leven in bed, dus het uitzoeken van een bed kun je maar beter met zorg doen. Slapen vormt samen met gezonde voeding en voldoende beweging de bouwstenen voor een gezond leven. Wij bieden de mogelijkheid om een lichaamsmeting in onze slaapcabine te laten doen. Dit is gratis en wordt hierna geanalyseerd.

Jack Suykerbuyk

Wat kies je: een boxspring of een bed?

We helpen je snel uit de droom: het ligcomfort heeft vooral te maken met de bedbodem en het type matras, ongeacht of je in een bed of in een boxspring slaapt. Het matras moet namelijk passen bij jouw lichaamsbouw en slaaphouding. Ongeacht de keus voor een boxspring of bed; hierin kies je dus gewoon wat je het mooiste vindt.

onze werkwijze bedbodems

Persoonlijke voorkeur en smaak

We gaan dus samen met jouw op zoek naar het beste slaapsysteem wat past bij jouw profiel en natuurlijk naar een prachtig plaatje eromheen. Er zijn verschillende slaapsystemen verkrijgbaar, zoals lattenbodems, boxsprings, spiralen, schotelbodems, en matrassen op basis van bijvoorbeeld latex, binnen- en pocketvering, traagschuim, en koudschuim. Allen hebben hun eigen specifieke eigenschappen als het gaat om ondersteuning, vocht- en warmteregulering, geschiktheid voor allergieën en wasbaarheid.

Wat is het beste bed voor mijn situatie?

Er bestaat bij matrassen niet zoiets als ‘one size fits all’. Hét beste bed, merk of matras bestaat simpelweg niet. Dan zou ook iedereen op de zelfde schoenen kunnen lopen. Er zijn veel systemen die allemaal een goede match met jou kunnen opleveren. Er is geen beste matras voor iedereen. De beste matras is een matras die het beste past bij jouw persoonlijk profiel. Dat is een matras die rekening houdt met jouw lichaamsbouw, je gewicht, de mate van transpireren en je slaaphouding. Daarom is er, gelukkig, een uitgebreide keuze in allerlei soorten en merken. En wij helpen je daarbij!

Een nieuw bed stel je samen!

Slaapcabine

Maar ga eerst testen en proefliggen in onze uitgebreide showroom met alle merken onder één dak, daarna vertel je ons hoe je wil dat jouw bed eruit komt te zien. Dat is de juiste volgorde!Trek hier minimaal 1 uur voor uit, wij nemen ook uitgebreid de tijd.

 

Wij werken met de bekende merken:

Lekker slapen

Groot aanbod A Merken

Vakkundig advies

Heerlijk zitten & wonen