Meteen naar de content

⭐⭐⭐⭐⭐ 9,3

10.000+ tevreden klanten

De nacht bepaalt uw dag

Alles om overdag & 's nachts tot rust te komen!

Bel of mail ons

Matras tegen rugklachten

Rugpijn na het slapen?

Heeft u last van rugklachten? Hier kunt u in uw dagelijks leven veel hinder van ondervinden. Zo kunt u bijvoorbeeld moeite hebben met zitten, bukken, rekken of zelfs liggen. Rugklachten kunnen heel verschillende oorzaken hebben, maar in veel gevallen kunt u de pijn verlichten of laten verdwijnen met een goed en degelijk matras. Een matras die specifiek op uw rugpijnklachten is afgestemd. Hiervoor bent u bij Suykerbuyk wonen en slapen aan het juiste adres!

Rugklachten en lage rugpijn

Rugpijn is een van de meest voorkomende soorten pijn. Zo heeft bijna 80% van de volwassenen wel eens te maken met een pijnlijke rug of lage rugpijn. Rugpijn kan ontstaan door overbelasting, een verkeerde beweging of door een aandoening als hernia. Hierdoor kunt u acuut pijn krijgen, maar u kunt ook chronisch last houden van de pijnklachten. In veel gevallen gaat het om zogenaamde aspecifieke rugpijn: hierbij is er geen aanwijsbare oorzaak voor de rugpijn.

Het beste matras bij rugpijn en rugklachten

Wilt u uw pijnklachten verminderen of helemaal tegengaan? Een goed matras kan hierbij wonderen verrichten. Zo helpt het matras niet alleen bij een goede nachtrust, waardoor erge pijnklachten iets afnemen: ook kan het matras u op die punten ondersteunen, waardoor u minder last heeft van rugpijn en lage rugpijn! Helaas bestaat er geen matras speciaal voor rugklachten, rugklachten zijn er namelijk in talloze soorten. Een matras wat aansluit bij uw lichaam bestaat wél, maak daarom gebruik van onze gratis slaaptest meting.

Deskundig matrasadvies op maat

Suykerbuyk wonen en slapen is dé slaapkamerspecialist van Roosendaal en omstreken. In ons assortiment vindt u onder andere bedden & boxsprings, matrassen, kussens & dekbedden en bedtextiel van topmerken als Auping, Tempur, MLine, Pullman en Ergosleep. Maar dat niet alleen: wij voorzien onze klanten graag van een slaapadvies op maat. Een gezonde nachtrust is immers een essentieel onderdeel van het dagelijks leven! Heeft u rugklachten, dan kunnen wij met speciale meetapparatuur kijken op welke plekken u ondersteuning kunt gebruiken. Vervolgens adviseren wij u in een matras op maat en wij kunnen deze zelfs op maat maken. Wel zo prettig!

Lekker slapen

Groot aanbod A Merken

Vakkundig advies

Heerlijk zitten & wonen