Meteen naar de content

⭐⭐⭐⭐⭐ 9,3

10.000+ tevreden klanten

De nacht bepaalt uw dag

Alles om overdag & 's nachts tot rust te komen!

Bel of mail ons

Matras of hoofdkussen hernia

Hernia matras of hoofdkussen

Ben je getroffen door een hernia, dan kunt je hier veel hinder van ondervinden. Zo kun je last hebben met het zitten, bukken, draaien, tillen en zelfs liggen. In de meeste gevallen gaat een hernia vanzelf over, mits je voldoende rust neemt. Naast rust kun je ook kiezen voor een goed matras en kussen. Een matras of kussen waarbij jouw rug en nek op de juiste manier wordt ondersteund. Suykerbuyk wonen en slapen uit Roosendaal geeft je graag advies over hoe je met het juiste matras en kussen jouw herniaklachten kunt verminderen!

Plaatje pijn wervelpijn

Nekhernia en rughernia

Een hernia is een uitstulping van de tussenwervelschijf van de wervelkolom. Deze uitstulping drukt op een zenuw of het ruggenmerg, waardoor je pijnklachten of uitvalsverschijnselen kunt ervaren, zoals verlammingen of gevoelloosheid. Er zijn verschillende soorten hernia’s. Denk aan een rughernia, lage rughernia of nekhernia. De klachten van een hernia gaan bij 70% van de patiënten vanzelf over met fysiotherapie, gedoseerde rust en pijnstillers. In andere gevallen is een operatie aan de wervelkolom nodig.

Kies het juiste matras of hoofdkussen

Wil je een hernia voorkomen of wil je de pijnklachten bij een hernia verminderen of zelfs laten verdwijnen? Kies voor een goed en geschikt matras en hoofdkussen! Je kunt ook kiezen voor een nekkussen, waarbij de nek wordt ondersteund. Wat een goed matras of kussen is, kan per persoon verschillen: een geschikt kussen voor jou hoeft niet geschikt te zijn voor iemand anders met een hernia. Laat je daarom goed adviseren door iemand die hier veel kennis van heeft. Vraag ook naar ons testkussen programma.

Persoonlijk en deskundig slaapadvies

Suykerbuyk wonen en slapen is een beddenspeciaalzaak nabij Roosendaal. In ons assortiment hebben we bedden & boxsprings, matrassen, kussens & dekbedden en bedtextiel van topmerken als Auping, Tempur, MLine, Pullman en Ergosleep. Naast deze producten kun je bij ons rekenen op advies op maat. Onze adviseurs beschikken over volop kennis en ervaring en weten exact aan welk matras en hoofdkussen jij behoefte hebt. Geef jouw (pijn)klachten aan ons door en wij zorgen voor een slaapadvies op maat. Hierbij kunnen we zelfs een matras voor je laten maken!

Neem vrijblijvend contact op

Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Maak nu een afspraak en onze adviseurs informeren je graag en helpen je bij het kiezen van het juiste bed. Een bed waar je volledig tot rust komt en waarin de pijnklachten verdwijnen of afnemen. In onze showroom kun je een verscheidenheid aan bedden, matrassen en kussens uitproberen. Bovendien kun je op onze website een selectie van onze slaapcollectie vinden.

 

 

Lekker slapen

Groot aanbod A Merken

Vakkundig advies

Heerlijk zitten & wonen