Meteen naar de content

Klanten geven ons een 9+

Thuis begint hier!

10.000+ tevreden klanten

De nacht bepaalt uw dag

Bel of mail ons

Hoog-laag bed kopen in regio Breda

Heeft u interesse in een hoog-laag bed en woont u in regio Breda? Kom dan gerust eens langs bij Suykerbuyk wonen en slapen in Sint Willebrord. Bij ons is het mogelijk om proef te liggen op onze bedden, waar u direct test of een elektrische hoog-laagfunctie past bij uw verwachtingen. Deze functie is vooral erg handig als u moeite heeft met in en uit bed te stappen.

Bekijk hier onze boxsprings

Koop een hoog-laag bed bij ons in regio Breda en geniet nog jarenlang van de voordelen

Misschien bent u bij ons in Sint Willebrord, nabij Breda, op zoek naar een hoog-laag bed, omdat u momenteel moeite heeft met in en uit bed stappen. Wellicht is dit nu niet aan de orde, maar denkt u aan de toekomst. Hoe dan ook, de professionals bij ons familiebedrijf staan voor u klaar en voorzien u van het beste advies. We luisteren naar uw wensen en laten u ons aanbod zien dat bij uw wensen past. Ontdek ook het comfort van onze Pullman-bedden en/of de matrassen van Riviera. We bieden u alleen de hoogste kwaliteit in bedden aan, zodat u nog zeker tien à vijftien jaar geniet van ultiem slaapcomfort.

Bezoek onze showroom

Kom direct de voordelen van een hoog-laag bed ontdekken door in onze showroom nabij Breda langs te komen. Wilt u zeker zijn van de juiste hulp op uw gewenste moment? Maak dan online een afspraak of bel ons op via 076 – 544 14 14. Daarnaast bereikt u ons per e-mail via webshop@altijdlekkerslapen.nl

Lekker slapen

Groot aanbod A Merken

Vakkundig advies

Heerlijk zitten & wonen