Meteen naar de content

⭐⭐⭐⭐⭐ 9,4 350+ reviews

De Nacht bepaalt uw dag

Altijd acties op A-merken!

Alles om overdag & 's nachts tot rust te komen!

Bel of mail ons

goed slapen begint met een goed advues

voordelenslaaptest""

Suykerbuyk Wonen & Slapen
Roosendaalseweg 5,
4711 RR Sint Willebrord

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00–17:00
Woensdag 10:00-17:00
Donderdag 10:00–17:00
Vrijdag 10:00–17:00
Zaterdag 10:00–17:00
Zondag Gesloten

Routebeschrijving

Beddenzaak en beddenspeciaalzaak Brasschaat

Ben je op zoek naar een nieuw bed bij een beddenzaak en beddenspeciaalzaak nabij Brasschaat, bijvoorbeeld omdat deze al oud en versleten is? Zie je door de bomen het bos niet meer? Laat ons je dan helpen in jou zoektocht naar welk bed, ledikant of boxspring het beste bij jou past. Want een goed bed, dat is iets heel persoonlijks. Dus woont u in de omgeving van Brasschaat, breng dan een bezoek aan onze beddenwinkel.

Bedden, boxsprings en ledikanten Brasschaat.

Waar begin je; koop je nu een boxspring of toch beter een ledikant? Bij Suykerbuyk wonen en slapen nabij Brasschaat begrijpen we dat als geen ander. Wij zijn een beddenzaak in de regio van Brasschaat, Essen, Turnhout en Kalmthout en onze adviseurs helpen je met een slaapadvies op maat! Wij hebben de volgende A merken onder één dak; Auping, Tempur, Ergosleep, MLine,  en Pullman. Zo kunt u zelf vergelijken, wel zo gemakkelijk voor u!

Kast met spiegel Steel suite Brandon deelbaar ZERO-G

Suykerbuyk wonen en slapen

Wij zijn dé beddenspeciaalzaak in de omgeving van Brasschaat, maar we zijn geen standaard beddenzaak. Ons familiebedrijf geeft nét wat uitgebreider advies en hebben nét wat meer oog voor jouw wensen. Je merkt dat aan onze kwaliteitsproducten waar wij 100% achterstaan, een deskundig advies op maat en onze eerlijke en persoonlijke service. Bij ons vindt u bedden & boxsprings, matrassen, ledikanten, kussens & dekbedden en bedtextiel; van erkende A-merken. Wij hebben een ruime collectie van deze producten, dus je vindt altijd een product naar jouw wens.

Beddenspeciaalzaak Brasschaat

Ruben Suijkerbuijk

Ook wanneer je kampt met pijnklachten als rugpijn, nekpijn, hernia of zwangerschapspijn. Geef dan jouw klachten aan ons door.

Vervolgens maken wij en gratis slaapanalyse in onze slaap DNA cabine. Zo zien we meteen waar de probleemgebieden zitten.

Heb je vragen of wil je aanvullende informatie over Suykerbuyk wonen en slapen? Neem contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak. Hierbij informeren onze adviseurs jou graag en helpen je bij het kiezen van het juiste bed. Een bed waar je volledig tot rust komt en waarin de pijnklachten verdwijnen of verminderen. Uiteraard kun je ook langskomen in onze showroom óf bekijk het aanbod bedden en matrassen op onze website!

Lekker slapen

Groot aanbod A Merken

Vakkundig advies

Heerlijk zitten & wonen
Doe de online Slaap keuzehulp