Meteen naar de content

⭐⭐⭐⭐⭐ 9,4 350+ reviews

De Nacht bepaalt uw dag

Altijd acties op A-merken!

Alles om overdag & 's nachts tot rust te komen!

Bel of mail ons

Beddenzaak en beddenspeciaalzaak Oosterhout

Al een tijdje op zoek naar een nieuw bed, ledikant of boxspring? Maar heb je moeite met de juiste keuze te maken? Als je op zoek bent naar een nieuw bed bij een Beddenzaak en beddenspeciaalzaak Oosterhout, dan kan dit een lastige zoektocht zijn. Welk bed past nu eigenlijk het best bij jou? En is een boxspring dan beter of een ledikant?  Wij helpen je hierbij.

Welk bed past bij u? Laat ons u adviseren

Hoe en op welke manier slaap jij het beste? Bij Suykerbuyk wonen en slapen begrijpen we dat als geen ander. Wij zijn een beddenzaak in de regio van Breda, Etten-Leur, Roosendaal en Oosterhout en onze adviseurs helpen je met een slaapadvies op maat! Wij bieden de volgende A merken onder één dak; Auping, Tempur, ErgosleepMLine, en Pullman. Zo kunt u zelf vergelijken, wel zo gemakkelijk voor u!

 

Een nieuw bed kopen kan veel voeten in aarde hebben. Je spendeert ongeveer 1/3 van je leven in bed, dus het uitzoeken van een bed kun je maar beter met zorg doen. Slapen vormt samen met een gezonde voeding en voldoende beweging de bouwstenen voor een gezond leven. Wij bieden de mogelijkheid om een lichaamsmeting in onze slaapcabine te laten doen. Dit is gratis en hiermee wordt uw Slaap-DNA geanalyseerd. 

Onze winkel

Suykerbuyk wonen & slapen
Roosendaalseweg 5,
4711 RR Sint Willebrord

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00–17:00
Woensdag 10:00-17:00
Donderdag 10:00–17:00
Vrijdag 10:00–17:00
Zaterdag 10:00–17:00
Zondag Gesloten

Routebeschrijving

goed slapen begint met een goed advues

voordelenslaaptest""

Wat zeggen onze klanten

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4!

⭐⭐⭐⭐⭐

We zijn goed geholpen, ook bij het uitkiezen van het bedtextiel hele goede uitleg gekregen. Ik raad iedereen Suykerbuyk je zult hier zeker slagen.

⭐⭐⭐⭐⭐

Mijn bestelling was zelfs 2 weken eerder dan gepland. Super.

⭐⭐⭐⭐⭐

Prima service
Suykerbuyck blijkt met zijn zorg voor tevreden klanten tot het uiterste te gaan. Elk genoemd probleem werd positief getackeld

⭐⭐⭐⭐⭐
100% tevreden
Wij zijn zeer goed geïnformeerd en geholpen bij de keuze van onze boxspring. Ergo sleep ligt geweldig.
Wij zullen andere mensen jullie winkel zeker aanraden

⭐⭐⭐⭐⭐

Samen met mijn vriendin een nieuw bed gekocht, beide hebben we een stuk minder last van onze fysieke klachten en worden we uitgeruster dan ooit wakker!

Lekker slapen

Groot aanbod A Merken

Vakkundig advies

Heerlijk zitten & wonen
Doe de online Slaap keuzehulp