Meteen naar de content

Klanten geven ons een 9+

Thuis begint hier!

10.000+ tevreden klanten

De nacht bepaalt uw dag

Bel of mail ons

Advies bij rugklachten

Rugpijn na slapen

Kamp je met rugklachten? Dit kan leiden tot vervelende rugpijn of lage rugpijn. Zo kun je hier in het dagelijks leven veel last van hebben, bijvoorbeeld tijdens het zitten, bukken, rekken of zelfs liggen. Je hebt hier niet alleen last van tijdens het sporten en bewegen, maar ook tijdens je werk of bij de dagelijkse klussen in huis. Rugpijn kan heel verschillende oorzaken hebben, maar in veel gevallen kun je de pijn verlichten of laten verdwijnen met een goed matras en kussen. Bij beddenspecialist Suykerbuyk wonen en slapen kunnen wij je heel goed adviseren bij jouw rugklachten.

 

vrouw met rugpijn

Rugpijn en lage rugpijn verminderen

De rug is een zwakke plek in het menselijk lichaam. Niet gek, want onze rug moet ongeveer tweederde van ons lichaamsgewicht dragen. Dat de rug een zwakke plek is, blijkt wel uit het feit dat 80% van de volwassenen wel eens te maken krijgt met rugpijn of lage rugpijn. Rugpijn kan ontstaan door overbelasting, een verkeerde beweging of een aandoening als hernia. Soms is er helemaal geen duidelijke oorzaak aan te wijzen. Rugpijn kan acuut optreden en kan ook net zo gemakkelijk weer verdwijnen, maar je kunt ook chronisch te maken hebben met rugklachten en rugpijn.

Het beste matras bij rugpijn en rugklachten

Wil je je pijnklachten verminderen of helemaal tegengaan? Kies dan voor het beste matras bij rugpijn of lage rugpijn! Dit ''beste'' matras is niet een standaard matras dat voor iedereen met rugklachten helpt: het beste matras is een matras dat is afgestemd op jouw rugklachten én jouw slaapwensen. Slaap je bijvoorbeeld graag of je buik of lig je liever op je zij? En wat voor hoofdkussen kies je om te slapen? Deze zaken hebben allemaal invloed op het matras dat je kunt gebruiken.

Slaapadvies van beddenspeciaalzaak

Suykerbuyk wonen en slapen in Sint Willebrord is gespecialiseerd in alles wat met slapen te maken heeft. Bij ons vindt je onder andere bedden & boxsprings, matrassen, kussens & dekbedden en bedtextiel van topmerken als Auping, Tempur, MLine, Pullman en Ergosleep . Naast een mooie collectie kun je bij ons terecht voor slaapadvies op maat. Onze deskundige adviseurs hebben jarenlange ervaring en weten precies aan welk bed of matras jij behoefte hebt. Ook wanneer je kampt met pijnklachten als rugpijn of lage rugpijn. Geef je klachten aan ons door en wij bekijken welk matras het beste bij je zal passen. Hierbij kunnen we zelfs een matras op maat maken!

Kom langs bij Suykerbuyk wonen en slapen

Heb je last van rugklachten of rugpijn en zoek je een matras dat jou hierbij kan helpen? Kom langs bij beddenspecialist Jack Suykerbuyk! Maak nu een afspraak met onze adviseurs en zij kunnen je voorzien van een advies op maat. In onze showroom kun je bovendien onze matrassen en bedden bekijken én uitproberen. Een selectie van deze producten vindt je ook op onze website.

Lekker slapen

Groot aanbod A Merken

Vakkundig advies

Heerlijk zitten & wonen