Meteen naar de content

⭐⭐⭐⭐⭐ 9,3

10.000+ tevreden klanten

De nacht bepaalt uw dag

Alles om overdag & 's nachts tot rust te komen!

Bel of mail ons

Advies bij nekklachten

Heb je last van nekpijn? Of je hier nu eenmalig last van hebt, of als je chronisch kampt met nekklachten: het heeft veel invloed op je dagelijks leven. Zo kun je hier hinder van ondervinden tijdens het sporten en bewegen, het autorijden, je werk of tijdens de dagelijkse klussen in en rond het huis. Veel van deze nekklachten kunnen voorkomen worden met een goed en degelijk matras en hoofd- of nekkussen. Bij Suykerbuyk wonen en slapen kunnen we je hier goed in adviseren! Wij hebben alle hoofdkussens in de winkel van: Auping, Mline, Tempur, Ergosleep, Silvana, Texeler. Maak hiervoor gebruik van ons testkussenprogramma bij jou thuis.

Nekpijn en nekklachten verminderen

Bijna 70% van de mensen heeft in zijn of haar leven last van nekklachten of een pijnlijke nek. Nekklachten kunnen worden veroorzaakt door overbelasting, een verkeerde of abrupte beweging of een aandoening of een nekhernia. Pijn aan je nek kan acuut optreden en kan ook net zo gemakkelijk weer verdwijnen. Je kunt ook chronisch last houden van nekpijn en nekklachten. Gelukkig kun je zelf de nekpijn en nekklachten verminderen, bijvoorbeeld met een goed matras en kussen. Heeft onze online - slaapwijzer ook al ingevuld? Zo kunt u inzichtelijk krijgen wat voor u geschikt zou zijn.

Het beste kussen bij nekklachten

Je kunt zelf je nekklachten verminderen of laten verdwijnen. Hoe? Kies voor het juiste nekkussen of hoofdkussen voor nekklachten. Het juiste kussen is hierbij heel persoonlijk: wat voor jou werkt, werkt voor een ander niet. Het allerbeste kussen is een kussen dat speciaal is afgestemd op jouw nekklachten en slaapwensen! Bij Suykerbuyk wonen en slapen kunnen wij jou het ideale hoofdkussen of nekkussen adviseren. Dit kan een kussen zijn van traagschuim, een kussen met een voorgevormde nekrol of eentje met een uitsparing voor het hoofd.

Persoonlijk en deskundig slaapadvies

Suykerbuyk wonen en slapen is de slaapkamerspecialist van Roosendaal en omstreken. Vanuit Zevenbergen, Etten-leur, Breda, Oosterhout, Bavel of Zundert bent u zo bij ons! In ons assortiment vindt u onder andere bedden & boxsprings, matrassen, kussens & dekbedden en producten van topmerken als Auping, Tempur, MLine, Silvana Support en Ergosleep. Maar dat niet alleen: wij voorzien onze klanten van een slaapadvies op maat. Heb je nekklachten, dan kunnen wij je een persoonlijk en deskundig slaapadvies geven. Maak daarom ook eens een afspraak voor een gratis slaaptestmeting.

Bezoek onze showroom

Heb je last van nekklachten of nekpijn en ben je benieuwd wat een goed matras of nek- of hoofdkussen voor jou kan betekenen? Kom langs bij Suykerbuyk wonen en slapen ! Maak een afspraak in onze winkel en onze experts voorzien je graag van een advies op maat. In onze showroom kun je een verscheidenheid aan bedden, matrassen en kussens uitproberen, en een selectie vindt je ook op onze website. Graag tot ziens!

Lekker slapen

Groot aanbod A Merken

Vakkundig advies

Heerlijk zitten & wonen