Meteen naar de content

Klanten geven ons een 9+

Thuis begint hier!

10.000+ tevreden klanten

De nacht bepaalt uw dag

Bel of mail ons

Verrijdbaar bed kopen in regio Breda

Koop een verrijdbaar bed van hoogwaardige kwaliteit bij onze beddenspeciaalzaak in Sint Willebrord, vlak bij Breda en Roosendaal. Een bed op wielen heeft vele voordelen: het is gemakkelijk te verplaatsen wanneer u aan het poetsen bent en indien u of iemand anders zorg nodig heeft, is dit bedtype een echte uitkomst. Bij Suykerbuyk wonen en slapen helpen we u verder wanneer u interesse heeft in een nieuw bed.

Bekijk hier onze collectie

Een verrijdbaar bed koopt u bij ons in regio Breda en Roosendaal

Wilt u een eenpersoons of tweepersoons verrijdbaar bed kopen bij onze beddenspeciaalzaak nabij Breda en Roosendaal? Vanwege ons brede aanbod aan bedden vindt u altijd datgeen waar u naar op zoek bent. Kies bijvoorbeeld voor een deelbaar ledikant: deze koopt u altijd met wieltjes, zodat u het gemakkelijk uit elkaar schuift. Een verrijdbaar bed is een ideale keuze voor bijvoorbeeld mensen die zorg nodig hebben. Het opdekken van het bed en poetsen wordt u op deze manier namelijk eenvoudiger gemaakt. Bent u eerder op zoek naar eenpersoonsbed? Deze hebben we ook en past u ook voor zorgbehoevenden aan met bijvoorbeeld een hoog-laagbedbodem. Kom gerust eens bij ons langs in Sint Willebrord, niet ver van Roosendaal en Breda, om te ontdekken welk verrijdbaar bed het best bij u past.

Ontvang gedegen advies van onze vakmensen

Wanneer u onze showroom binnenloopt, staan onze vakmensen voor u klaar om u van het beste advies te voorzien. Ook onze slaapadviseur helpt u bij onze gratis slaaptestmeting. Wees verzekerd van de juiste hulp op uw gewenste moment door een afspraak met ons te maken. Dit doet u door te bellen naar 076 – 544 14 14 of een e-mail te sturen naar webshop@altijdlekkerslapen.nl Bij Jack Suyckerbuyk in regio Roosendaal en Breda koopt u een verrijdbaar bed waar u nog jarenlang van geniet.

Lekker slapen

Groot aanbod A Merken

Vakkundig advies

Heerlijk zitten & wonen