Meteen naar de content

⭐⭐⭐⭐⭐ 9,4 380+ reviews

De Nacht bepaalt uw dag

Altijd acties op A-merken!

Alles om overdag & 's nachts tot rust te komen!

Bel of mail ons

Een ledikant voor senioren in regio Breda

Voor senioren hebben wij hét ledikant in onze winkel in Sint Willebrord, vlak bij Breda en Roosendaal. Onze ledikanten zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten en zijn tevens aanpasbaar naar uw behoeften. Bij Jack Suykerbuyk staan onze vakmensen voor u klaar om u van het beste advies te voorzien.

Bekijk hier onze ledikanten

Heeft u voor senioren een ledikant nodig en woont u in regio Breda en Roosendaal?

In onze beddenspeciaalzaak hebben wij een ruim aanbod aan seniorenledikanten. Deze zijn geheel aan te passen met bijvoorbeeld een hoog-laagbedbodem. Tevens kunt u kiezen voor een deelbare versie. Dit laatste ledikant - dat u koopt bij ons in regio Breda en Roosendaal - is ideaal voor senioren, omdat het makkelijker wordt om te poetsen en het bed op te dekken. Deze staan namelijk altijd op wieltjes en zijn uit te schuiven tot twee eenpersoonsbedden in een V-vorm. Dit maakt het ook voor eventuele zorgverleners eenvoudiger om zorghandelingen uit te voeren.

Kies voor het juiste ledikant

Een ledikant voor senioren kan een grote investering zijn; daarom staan onze vakmensen in Sint Willebrord, nabij Breda en Roosendaal, klaar om u te adviseren en informeren. Onze slaapadviseur helpt u, indien gewenst, door een gratis slaaptestmeting uit te voeren. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt voor uw lichaamstype en voorkeuren. Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u een afspraak maken om zeker te zijn van hulp op het juiste moment? Bel dan naar 076 – 544 14 14 of stuur een e-mail naar info@jacksuykerbuyk.com.

Lekker slapen

Groot aanbod A Merken

Vakkundig advies

Heerlijk zitten & wonen
Doe de online Slaap keuzehulp