Meteen naar de content

⭐⭐⭐⭐⭐ 9,4 380+ reviews

De Nacht bepaalt uw dag

Altijd acties op A-merken!

Alles om overdag & 's nachts tot rust te komen!

Bel of mail ons

Senioren bed Breda

Bent u voor (of áls) senioren op zoek naar een bed in Breda, Roosendaal of omgeving? Dan heten we u bij Jack Suykerbuyk in Sint Willebrord van harte welkom. In onze grote showroom staan onze vakmensen voor u klaar om u van gedegen advies te voorzien. U ontdekt hier de vele mogelijkheden en past diverse bedden geheel naar wens aan.

Bekijk hier onze collectie

Voor senioren koopt u een verstelbaar bed in onze beddenspeciaalzaak nabij Breda

Een bed voor senioren moet in veel gevallen elektrisch verstelbaar zijn; dit vindt u in ons aanbod in Sint Willebrord, in regio Roosendaal en Breda. Een in hoogte verstelbare boxspring is bijvoorbeeld ideaal om gemakkelijk in en uit bed te komen of met het hoofd of de voeten hoger of lager te liggen. Dit type bed kan voor senioren nodig zijn in verband met gezondheidsproblemen en wij laten u in onze zaak, nabij Breda en Roosendaal, graag de opties zien. Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om te kiezen voor een deelbaar ledikant dat tot twee eenpersoonsbedden in een V-vorm kan worden gerold. Dit maakt het bijvoorbeeld eenvoudiger om het bed op te dekken en te poetsen.

Ontdek ons ruime assortiment

Woont u in de buurt van Roosendaal en bent u op zoek naar een bed voor senioren? Kom dan gerust eens bij ons binnengelopen of maak een afspraak met onze slaapadviseur om uw slaap-DNA te testen. Zo weet u zeker dat u het juiste bed met ondersteunende matrassen koopt, zodat u er nog jarenlang van profiteert. Heeft u verder nog vragen? Bel dan naar 076 – 544 14 14 of stuur een e-mail naar info@jacksuykerbuyk.com.

Lekker slapen

Groot aanbod A Merken

Vakkundig advies

Heerlijk zitten & wonen
Doe de online Slaap keuzehulp