Meteen naar de content

⭐⭐⭐⭐⭐ 9,4 380+ reviews

De Nacht bepaalt uw dag

Altijd acties op A-merken!

Alles om overdag & 's nachts tot rust te komen!

Bel of mail ons

Pullman matrassen Breda

Bent u ook zo’n fan van het merk Pullman en wilt u daarom deze matrassen kopen bij Jack Suykerbuyk in Sint Willebrord, nabij Breda? Kom dan gerust eens bij ons binnenwandelen. Onze vakmensen staan voor u klaar en voorzien u van het beste advies. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een gratis slaaptestmeting, zodat u weet welk Pullman-matras het best bij uw lichaamstype en voorkeuren past.

Bekijk hier onze Pullman collectie
Voor de aanschaf van Pullman-matrassen komt u langs bij onze beddenzaak nabij Breda

 

De bedden van Pullman zijn een populaire keuze, omdat deze niet alleen ultiem comfort bieden, maar ook een prachtig design hebben. U kiest zelf welke matrassen van Pullman u met uw bed wilt combineren; samen met onze slaapadviseur in regio Breda ontdekt u welke de beste zijn voor u en uw partner. Zo krijgt u iedere nacht de juiste ondersteuning en wordt u met volle energie weer wakker in de ochtend. Niet alleen bieden deze matrassen het ultieme comfort, ze hebben ook een hygiënische werking. Zo creëert u een frisse slaapomgeving waar u nog zeker tien à vijftien jaar van geniet.

Koop uw matrassen bij ons

Of u nu op zoek bent naar een koudschuim matras of een traagschuim matras: bij Jack Suykerbuyk in Sint Willebrord helpen we u verder. We bieden namelijk niet alleen Pullman-matrassen aan in onze showroom nabij Breda, maar ook andere hoogstaande merken zijn ons niet onbekend. Kom het testen wanneer het u uitkomt of maak vooraf een afspraak voor een gratis slaaptestmeting. Dit doet u door te bellen naar 076 – 544 14 14 of een e-mail te sturen naar webshop@altijdlekkerslapen.nl

Lekker slapen

Groot aanbod A Merken

Vakkundig advies

Heerlijk zitten & wonen
Doe de online Slaap keuzehulp