Meteen naar de content

⭐⭐⭐⭐⭐ 9,4 380+ reviews

De Nacht bepaalt uw dag

Altijd acties op A-merken!

Alles om overdag & 's nachts tot rust te komen!

Bel of mail ons

Pullman bed kopen

Wanneer u een Pullman-bed wilt kopen, kiest u niet alleen voor het hoogste comfort, maar ook voor design. De bedden van dit merk zijn een echte eyecatcher in uw slaapkamer en door de ruime keuze schaft u altijd het bed aan dat precies bij uw stijl past. Kom langs bij Jack Suykerbuyk in Sint Willebrord om te proefliggen voordat u een bed van Pullman gaat kopen. Zo weet u zeker dat u nog jarenlang profiteert van uw nieuwe aankoop!

Bekijk hier onze Pullman collectie

Ga voor optimale nachtrust door een Pullman-bed te kopen

Wist u dat de gemiddelde mens ongeveer een kwart van zijn leven in bed ligt? Daarom is het zo belangrijk om in een bed te slapen dat perfect vormt naar uw lichaam. Niets is namelijk zo vervelend als ’s ochtends vermoeid wakker worden. Bij onze beddenspeciaalzaak vinden we het dan ook ontzettend belangrijk om u van het beste advies te voorzien. Wilt u bijvoorbeeld een bed van het merk Pullman kopen? We doen vooraf graag een gratis slaaptestmeting, zodat u precies weet welk matras u hier het best bij kunt kopen. Zo weet u zeker dat u in een bed investeert waar u zeker nog tien à vijftien jaar een heerlijke nachtrust uit haalt.

Kom langs in onze showroom

Woont u in de buurt van Sint Willebrord? Aarzel dan niet om onze beddenzaak binnen te wandelen. Onze vakmensen staan u graag te woord. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met onze slaapadviseur? Bel dan naar 076 – 544 14 14 of stuur een e-mail naar info@jacksuykerbuyk.com.

Lekker slapen

Groot aanbod A Merken

Vakkundig advies

Heerlijk zitten & wonen
Doe de online Slaap keuzehulp