Meteen naar de content

⭐⭐⭐⭐⭐ 9,4 380+ reviews

De Nacht bepaalt uw dag

Altijd acties op A-merken!

Alles om overdag & 's nachts tot rust te komen!

Bel of mail ons

Mline boxspring

Boxsprings van Mline

Een M Line boxspring is speciaal ontworpen om u optimaal te ondersteunen tijdens het slapen. Wanneer u een boxspring van dit merk wilt uitproberen, bent u van harte welkom in onze showroom in Sint Willebrord. Bij Jack Suykerbuyk geloven we dat een goede boxspring de basis vormt van uw gezondheid. Voor zowel lichamelijk als geestelijk welzijn is een goede nachtrust namelijk ontzettend belangrijk. Daarom hebben we alle boxsprings van M Line in ons assortiment opgenomen. Deze luxe en comfortabele boxsprings bieden u een fijne nachtrust.

Bekijk hier onze M Line collectie

Voor welke M Line boxspring kiest u?

Van het merk M Line bieden we boxsprings aan die speciaal zijn ontworpen om u optimaal te ondersteunen tijdens het slapen.

Mline Boxspring

 

Mline Elite

Beide boxsprings zijn uitgerust met een hybride techniek, namelijk dezelfde techniek zoals u die van de M Line matrassen kent. Combineer deze boxspring met een M Line hoofdkussen en u heeft een mooie samenwerking tussen luxe en comfort, waardoor u altijd perfect ligt.

Ontdek onze boxsprings in de showroom

Bent u benieuwd of een Mline boxspring iets voor u is? Loop dan eens onze showroom binnen en vraag onze vakmensen om advies. Uiteraard laten we u ook graag onze andere boxsprings zien. Wat dacht u bijvoorbeeld van een een elektrische TEMPUR®-boxspring? In onze winkel voeren we graag een gratis slaaptestmeting uit om erachter te komen welke boxspring het best bij uw slaapgewoontes past. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 076 – 544 14 14 of een e-mail te sturen naar webshop@altijdlekkerslapen.nl

Lekker slapen

Groot aanbod A Merken

Vakkundig advies

Heerlijk zitten & wonen
Doe de online Slaap keuzehulp