Meteen naar de content

⭐⭐⭐⭐⭐ 9,4 380+ reviews

De Nacht bepaalt uw dag

Altijd acties op A-merken!

Alles om overdag & 's nachts tot rust te komen!

Bel of mail ons

Houten ledikant Etten-Leur

Een houten ledikant koopt u bij onze beddenspeciaalzaak nabij Etten-Leur en Roosendaal

Bent u op zoek naar een houten ledikant en woont u in de omgeving van Etten-Leur en Roosendaal? Aarzel dan niet en kom langs bij Jack Suykerbuyk in Sint Willebrord. Wij hebben een breed assortiment aan ledikanten, zodat u altijd datgeen vindt dat geheel bij uw wensen past. Onze vakmensen helpen u uiteraard graag bij uw keuze.

Bekijk hier onze collectie

Komt u naar onze grote showroom nabij Etten-Leur en Roosendaal om een houten ledikant te kopen? Dan ontdekt u al snel dat wij een groot aanbod hebben aan ledikanten, die verkrijgbaar zijn in diverse soorten en maten. Zo vindt u altijd het ledikant dat precies bij uw voorkeuren past. Kies bijvoorbeeld voor een deelbaar bed om gemakkelijker het bed op te dekken en te poetsen. Natuurlijk is de keuze geheel aan u.

Comfortabele matrassen koopt u ook hier

Wanneer u bij ons in Sint Willebrord, niet ver van Roosendaal en Etten-Leur, langskomt voor een houten ledikant, wilt u hoogstwaarschijnlijk ook direct passende matrassen aanschaffen. Bij ons test u alles eerst uit voordat u deze investering doet, zodat u gegarandeerd nog jarenlang van uw aankoop geniet.

Maak een afspraak en kom proefliggen

Wilt u een houten ledikant bij ons in regio Etten-Leur en Roosendaal kopen, maar kunt u nog wel wat advies gebruiken of wilt u deze aanpassen tot een seniorvriendelijk bed? Maak dan een afspraak met onze slaapadviseur om uw slaap-DNA te meten. Bel naar 076 – 544 14 14 of stuur een e-mail naar webshop@altijdlekkerslapen.nl Het is tevens mogelijk om ons online afsprakenformulier direct in te vullen.

Lekker slapen

Groot aanbod A Merken

Vakkundig advies

Heerlijk zitten & wonen
Doe de online Slaap keuzehulp