Meteen naar de content

Klanten geven ons een 9+

Thuis begint hier!

10.000+ tevreden klanten

De nacht bepaalt uw dag

Bel of mail ons

In hoogte verstelbare boxspring nabij Etten-Leur

De ideale positie aannemen met een in hoogte verstelbare boxspring die u koopt nabij Etten-Leur

 

Wanneer u op zoek bent naar een in hoogte verstelbare boxspring in regio Etten-Leur, komt u gerust eens langs bij  Suykerbuyk wonen en slapen in Sint Willebrord. Onze vakmensen staan klaar om u van gedegen advies te voorzien en onze slaapadviseur is daarbij dé expert wanneer u uw slaap-DNA wilt laten meten. Zo weet u precies welke boxspring het beste is voor uw lichaamstype.

Bekijk hier onze boxsprings

Waarom zou u kiezen voor een hoog-laagboxspring? Allereerst is het een bed waarmee u denkt aan de toekomst of waarmee u momenteel al zeer geholpen bent. Het helpt u namelijk om gemakkelijk in en uit bed te stappen. Daarnaast voert een eventuele zorgverlener gemakkelijker zorghandelingen uit met de in hoogte verstelbare boxspring – die u koopt bij ons in regio Etten-Leur. Niet alleen kunt u dit type boxspring in zijn geheel in hoogte verstellen, ook past u uw slaaphouding aan door bijvoorbeeld uw hoofd of voeten hoger of lager te zetten. Dit is allemaal zeer gemakkelijk te realiseren met een enkele druk op de knop.

Kies een boxspring waar u nog jarenlang van profiteert

Een in hoogte verstelbare boxspring die u koopt bij ons in Sint Willebrord, niet ver van Etten-Leur, kan een grote investering zijn. Daarom staan we u graag bij u in uw keuze, zodat u zeker nog tien à vijftien jaar van alle voordelen geniet. Maak direct online een afspraak, bel naar 076 – 544 14 14 of stuur een e-mail naar info@altijdlekkerslapen.nl

Lekker slapen

Groot aanbod A Merken

Vakkundig advies

Heerlijk zitten & wonen