Meteen naar de content

Klanten geven ons een 9+

Thuis begint hier!

10.000+ tevreden klanten

De nacht bepaalt uw dag

Bel of mail ons

Auping Evolve matras nabij Roosendaal kopen

De Auping Evolve is het eerste volledig circulaire matras ter wereld, die u koopt bij Suykerbuyk wonen en slapen in Sint Willebrord, nabij Breda en Roosendaal. Dit matras heeft het recyclelabel A, wat betekent dat deze milieuvriendelijk is geproduceerd. Daarnaast is de Auping Evolve ontzettend comfortabel vanwege zijn innovatieve 3D-gebreide polyesteronderlaag.

Bekijk hier onze boxsprings

Kom proefliggen op de Auping Evolve in onze showroom nabij Breda en Roosendaal

Bent u benieuwd of de Auping Evolve net zo comfortabel ligt als dat deze klinkt en woont u in de buurt van Breda en Roosendaal? Aarzel dan niet om te komen proefliggen op dit prijswinnende matras. Onze vakmensen staan klaar in onze showroom om u verder te helpen. Natuurlijk is het hier ook mogelijk om andere matrassen te testen, zodat u altijd een geïnformeerde keuze maakt. Middels een gratis slaaptestmeting die onze slaapadviseur uitvoert, weet u precies waar uw lichaam extra ondersteuning behoeft en ontdekt u uw persoonlijke voorkeuren. Bij ons doet u dus altijd een wijze investering en profiteert u tot wel vijftien jaar van een uitstekende nachtrust.

Ontvang het beste advies

Bij onze beddenspeciaalzaak werken alleen professionals met een passie voor het vak. U bent dus verzekerd van de beste hulp wat betreft de Auping Evolve of een ander matrastype dat u vindt bij ons in Sint Willebrord, nabij Breda en Roosendaal. Kom gerust eens bij ons langs of neem bij eventuele vragen contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar 076 – 544 14 14 of een e-mail te sturen naar webshop@altijdlekkerslapen.nl

 

 

 

Lekker slapen

Groot aanbod A Merken

Vakkundig advies

Heerlijk zitten & wonen