Meteen naar de content

⭐⭐⭐⭐⭐ 9,4 380+ reviews

De Nacht bepaalt uw dag

Altijd acties op A-merken!

Alles om overdag & 's nachts tot rust te komen!

Bel of mail ons

Elektrisch verstelbaar bed kopen

Wilt u een elektrisch verstelbaar bed kopen in regio Breda? Kom dan eens onze beddenspeciaalzaak in Sint Willebrord binnenwandelen. Hier staan onze vakmensen voor u klaar om u verder te helpen. U kunt hier proefliggen op een elektrisch verstelbare boxspring, waarbij we kijken hoe deze zich vormt naar uw lichaam. Zo zien we welk matras het meest geschikt is voor uw lichaamstype en profiteert u van de beste aankoop.

Bekijk hier onze boxsprings

Voordat u een elektrisch verstelbaar bed bij ons komt kopen, test u ‘m eerst uit

Woont u in Breda of omgeving en wilt u een elektrisch verstelbaar bed kopen? Binnen 15 à 30 minuten bereikt u onze showroom in Sint Willebrord. Hier doen we, indien gewenst, een gratis slaaptestmeting waarin we uw zogenoemde slaap-DNA leren kennen. Onze slaapadviseur zorgt er dan met u voor dat u een bed - wel of niet elektrisch verstelbaar - gaat kopen waar u nog jarenlang van geniet.

Een elektrisch verstelbare boxspring voor de zorg

Komt u bij ons langs in regio Breda om een elektrisch verstelbaar bed, of een verstelbare boxspring, te kopen voor senioren en/of de zorg? Dat is niet alleen een erg goed idee om de slaapervaring van de persoon te verbeteren, maar ook om het werk van eventuele verplegers te vergemakkelijken. Denk hierbij aan een hoog-laagbed waar gemakkelijk in- en uitgestapt wordt en waar zorghandelingen op uitgevoerd kunnen worden. In de showroom van Jack Suykerbuyk nabij Breda helpen we u verder wanneer u dit type bed wilt kopen dat gemakkelijk elektrisch verstelbaar is.

Voor vragen belt u ons op

Of u nu voor uzelf een elektrisch verstelbare boxspring wilt kopen, of dat u hiernaar op zoek bent voor een zorginstelling; wij voorzien u van het beste advies en de beste kwaliteit in bedden. Kom dus gerust eens bij ons binnenlopen of stel uw vragen direct aan ons door te bellen naar 076 – 544 14 14 of een e-mail te sturen naar webshop@altijdlekkerslapen.nl

Lekker slapen

Groot aanbod A Merken

Vakkundig advies

Heerlijk zitten & wonen
Doe de online Slaap keuzehulp