Meteen naar de content

⭐⭐⭐⭐⭐ 9,4 380+ reviews

De Nacht bepaalt uw dag

Altijd acties op A-merken!

Alles om overdag & 's nachts tot rust te komen!

Bel of mail ons

Deelbaar ledikant kopen in regio Roosendaal

Voor de aanschaf van een deelbaar ledikant van hout komt u langs bij onze beddenspeciaalzaak in Sint Willebrord, vlak bij Roosendaal en Breda. Dit bedtype wordt onder andere vaak gekocht voor zorginstellingen waar bijvoorbeeld getrouwde senioren samen in slapen. Een deelbaar ledikant vergemakkelijkt het namelijk voor zorgverleners om zorghandelingen uit te voeren, omdat het bed in een V-vorm kan worden uitgeschoven tot twee eenpersoonsbedden. Met een deelbaar ledikant van hout dat u bij ons in regio Breda en Roosendaal koopt, is het tevens gemakkelijk om overal te stofzuigen en het bed op te dekken.

Bekijk hier onze ledikanten

Wij geven u advies over het deelbaar ledikant bij ons nabij Roosendaal en Breda

Wanneer u bij onze vakmensen in regio Roosendaal en Breda langsgaat, ziet u snel ons grote aanbod aan bedden, waaronder het deelbaar ledikant van hout. Deze zijn verkrijgbaar in diverse soorten en kleuren, zodat u altijd iets vindt dat bij uw stijl past. Wilt u een gratis slaaptestmeting laten uitvoeren door onze slaapadviseur? Maak dan voor de zekerheid een afspraak, zodat u verzekerd bent van de juiste hulp op uw gewenste moment.

Ervaar ultiem gemak én comfort

Een deelbaar ledikant van hout koopt u niet alleen in onze winkel nabij Roosendaal en Breda voor het gemak, maar ook voor ultiem comfort. Wij bieden u namelijk alleen de beste kwaliteit aan in bedden en matrassen. Denk bijvoorbeeld aan merken zoals Pullman en Auping. Een goed bed is nu eenmaal een belangrijke aankoop waar u minimaal tien jaar mee doet en waar u een uitstekende nachtrust op beleeft. Bent u voor een zorginstelling in regio Roosendaal en Breda op zoek naar diverse bedden, van een deelbaar ledikant tot aan hoog-laagboxsprings? Wij voorzien u in al deze behoeften en staan natuurlijk ook klaar voor u als particulier.

Maak een afspraak of loop eens binnen

Wilt u verzekerd zijn van hulp van onze slaapadviseur in Sint Willebrord, nabij Roosendaal en Breda, voordat u een deelbaar ledikant van hout koopt? Bel ons dan via 076 – 544 14 14 of stuur een e-mail naar info@jacksuykerbuyk.com om een afspraak te maken. Natuurlijk bent u ook welkom om, wanneer het u uitkomt, bij ons binnen te wandelen. Onze vakmensen staan u dan graag bij met gedegen advies en informatie over ons assortiment. Zo maakt u bij Suykerbuyk wonen en slapen in regio Breda en Roosendaal altijd de juiste keuze in de aankoop van een deelbaar ledikant van hout.

Lekker slapen

Groot aanbod A Merken

Vakkundig advies

Heerlijk zitten & wonen
Doe de online Slaap keuzehulp