Meteen naar de content

⭐⭐⭐⭐⭐ 9,4 380+ reviews

De Nacht bepaalt uw dag

Altijd acties op A-merken!

Alles om overdag & 's nachts tot rust te komen!

Bel of mail ons

Deelbaar bed Breda

Ervaar de voordelen van een deelbaar bed door het te testen in onze showroom in Sint Willebrord, nabij Breda. Bij ons kiest u altijd voor ultiem comfort en met een deelbaar bed gaat u tevens voor gemak. Het is namelijk heel gemakkelijk om deze in een V-vorm uit elkaar te schuiven tot twee eenpersoonsbedden. Hiermee vergemakkelijkt u onder andere het opdekken van het bed.

Bekijk hier onze deelbare bedden

Een deelbaar bed kopen in uw favoriete stijl in onze showroom dicht bij Breda

Deelbare bedden zijn beschikbaar in veel diverse soorten en maten en combineert u met uw favoriete extra’s. Kies bijvoorbeeld voor een houten ledikant met een elektrische bedbodem om uw favoriete slaappositie aan te nemen. Hiermee kunt u uw voeten of hoofd wat hoger of lager positioneren. Dit kan voor uw comfort zijn, maar soms is dit ook nodig wegens gezondheidsredenen of om het voor senioren gemakkelijker te maken om in en uit bed te stappen. Een deelbaar bed koopt u dus geheel aangepast naar uw wensen bij ons in regio Breda. Uiteraard voorzien we u graag van advies.

Ontdek welk bed bij u past

Loop gerust eens onze showroom binnen in Sint Willebrord, nabij Breda, om te proefliggen op een deelbaar bed. Wij staan voor u klaar met gedegen advies. Heeft u vooraf aan uw bezoek vragen of wilt u een afspraak met ons maken? Bel dan naar 076 – 544 14 14 of stuur een e-mail naar info@jacksuykerbuyk.com.

Lekker slapen

Groot aanbod A Merken

Vakkundig advies

Heerlijk zitten & wonen
Doe de online Slaap keuzehulp